51

Odp: Problemy ze stroną

Póki co chodzi jak burza  wink i niech tak zostanie  big_smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

52

jolanta napisał/a:

Póki co chodzi jak burza  wink i niech tak zostanie  big_smile

u mnie teraz też śmiga  big_smile

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

53

Niestety dziewczyny, ale dzisiaj rano tradycyjnie znowu nie można było otworzyć strony sad Ten serwer chyba jest "sprawny inaczej"  sad

Ostatnio edytowany przez piotr (2011-08-19 08:03:06)

"Because it's there" (G. Mallory)
Moje galerie: https://get.google.com/albumarchive/105 … source=pwa

hmmmm u mnie też śmiga smile

duszą w górach zbłądziłam, bo chciałam....

55

Strona "leżała i kwiczała" od ok 2 w nocy do ok 8 rano hmm

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach

56

jasna dooopa, nic nie zrobiłam... nic nie zmieniałam ...
ale widzę na stronie BM że jest dziś wtorek, 6.09.2011, godz. 4 rano...

what?
bo mnie się wydawało że dziś poniedziałek, 5.09.2011, godz. 20.05 .....

Ostatnio edytowany przez Brombella (2011-09-06 03:04:49)

"Góry upajają. Człowiek uzależniony od nich jest nie do wyleczenia. Można pokonać alkoholizm, narkomanię, słabość do leków. Fascynacji górami nie można" Edmund Hillary

57

Brombella napisał/a:

jasna dooopa, nic nie zrobiłam... nic nie zmieniałam ...
ale widzę na stronie BM że jest dziś wtorek, 6.09.2011, godz. 4 rano...

what?
bo mnie się wydawało że dziś poniedziałek, 5.09.2011, godz. 20.05 .....

Powrót do przyszłości smile

58

Wróciliśmy z dalekiej czasoprzestrzennej podróży, jest 21:19, poniedziąłek smile

59

UPS.. znów mam matrixa... jest 14:25 a widzę....że niektórzy mają już wieczór tongue ...

Ostatnio edytowany przez Brombella (2011-10-23 13:24:41)

"Góry upajają. Człowiek uzależniony od nich jest nie do wyleczenia. Można pokonać alkoholizm, narkomanię, słabość do leków. Fascynacji górami nie można" Edmund Hillary

60

u mnie też "wczoraj" jest"dzisiaj" i na odwrót  big_smile
a podobno zmiana czasu dopiero za tydzień big_smile

61

Ktoś wie co się dzieje? Godziny i kalendarz wariuje, no niektóre posty zniknęły ! sad

62

Jardo problemy z życiem mamy przez cały czas, więc, że kalendarz wariuje i czas,
to urok współczesnych czasów – notabene, do których nie mogę  ja osobiście się przysposobić  sad  big_smile  smile

... by Beskid Mały, był najpiękniejszym pasmem górskim.
Czystszym, zadbanym, pokazującym swe piękno i historię.

63

No cóż, też zauważyłem wczoraj jakieś "załamania czasoprzestrzeni", co więcej w weekend miałem permanentny problem z dostępem do Internetu, co niestety wywołało u mnie pierwsze symptomy tzw. odstawienia  mad (ale to już chyba był tylko mój problem  hmm) Jak widać z siecią źle, bez niej jeszcze gorzej heh
P.S. Jardo możesz określić co zniknęło? Aha problem mamy chyba nadal - właśnie widzę dzisiejszy post MK z godziny 15:59, co zważywszy, że na zegarku nie mam jeszcze 9:00 wskazuje niechybnie, że albo mamy problem z serwerem albo mam dar widzenia przyszłości smile

64

to sa problemy z serwerem, ale już pisaem do dostawcy i wszystko wróciło do normy

65

No niestety problem jest nadal. Vide:
http://www.beskidmaly.pl/pun/post21966.html#p21966 (godzina)

66

dodzina wrociła do normy , a posty napisane  wczesniej maja date do przodu i tego nie zmienię

67

Godziny chyba jednak dalej nie chodzą jak trzeba, bo Twój post ma godz.9.03 a jest dopiero 9.00 smile
No i teraz jestem pewny bo mój post dostał godzinę 9:10 smile
Piotr stracił się mój post/ zresztą nic ważnego smile / w dziale ulubione szlaki do tematu o szlaku św. Jakuba smile  Ale jak mówię nic ważnego, trzy cztery słowa smile

Ostatnio edytowany przez jardo (2012-06-04 08:16:09)

68

No przyznam, że z godzinami dalej jest coś nie tak bo pokazuje znacznie do przodu czas, jakieś kilka godzin

----------------------------------------
Największą ozdobą naszego Beskidu [...] są jego urocze doliny. Wprawdzie dawno już straciły one charakter pierwotności i dzikości, [...] ale mimo wszystko nie są pozbawione swoistego wdzięku, chociaż wszędzie już widoczne są ślady rąk ludzkich.
- Jan Galicz

69

jakby się dało ustawić prawidłową godzinę postów byłoby super  cool

70

Forum ma prawidłowe ustawienia globalne. Czas masz przesunięty o godzinę do przodu, ponieważ nie wyłączyłeś w ustawieniach swojego profilu korekty czasu letniego. Wystarczy odznaczyć ten kwadracik i zapisać ustawienia profilu.

http://www.beskidmaly.pl/pun/extensions/hcs_image_uploader/uploads/20000/5500/25854/thumb/p17btv2flf1b721k631e4111dd1gb11.JPG

Jan Himilsbach

71

faktycznie działa, dzieki  smile

72

piotr napisał/a:

Widzę że nasze forum stanęło po (chyba) kilkunastogodzinnej awarii. Wie ktoś, co się działo?

Rozpatrywałem trzy opcje:

Pierwsze primo - zablokowałem sobie po pijaku adres beskidmaly.pl na firewall'u
Drugie primo - Ojciec Dyrektor nie opłacił utrzymania serwera
Trzecie primo ultimo - padliśmy ofiarą Brunona K. (kimkolwiek jest lol )

A teraz już na poważnie. Może lowell coś powie na ten temat, bo wygląda to na dość poważny pad serwera, na którym stoi strona i forum, a wiem, że zgłaszał problem u źródła.

Jan Himilsbach

73

U mnie już działa, aczkolwiek wyskakują mi z prawej strony tabeli głupie reklamy, czego wcześniej nie było ...

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

74

Niezłe wyjaśnienia Dareczku wink Drugie jest dla mnie najbardziej prawdopodobne. Też miałem przez moment skojarzenie TYM z Brunonem, ale to jednak nie był nasz forumowicz, w każdym razie nikogo takiego nie kojarzę wink

nena napisał/a:

wyskakują mi z prawej strony tabeli głupie reklamy, czego wcześniej nie było ...

W którym miejscu, bo ja nie widzę żadnej różnicy?

75

U mnie już wszystko śmiga jak ta lala cool

Moje foto-wspomnienia: https://picasaweb.google.com/109211129593888338479

"Jakże ja mam o tym opowiadać, skoro to jest moje? Jest to moje bogactwo, to, czego mi nikt nie odbierze." Jerzy Kukuczka