Temat: Chyba najlepszy...
... od czasu przewodnika Pana Andrzeja Matuszczyka. Zakupiłem, owszem
Przewodnik Pana Radosława Trusia
Jan Himilsbach
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
... od czasu przewodnika Pana Andrzeja Matuszczyka. Zakupiłem, owszem
Przewodnik Pana Radosława Trusia
Potwierdzam, obecnie najlepszy przewodnik na rynku! 350 stron o Beskidzie Małym! Prawdziwa skarbnica wiedzy...
Ja również potwierdzam, iż przewodnik Trusia po Beskidzie Małym na obecne czasy godzien jest poświęcenia uwagi
Dla chętnych którzy chcieli by choć po trochę zapoznać się z przewodnikiem polecam kliknąć na poniższy link
Zajrzałem do przewodnika i przeczytałem kilka stron. Świetny - nawiązujacy do przewodników wydawanych przez PTTK Kraj. Opisane szczegółowo szlaki nawet rycinki z panoramkami Chyba będę musiał sobie go sprawić
Mam tez wrażenie, że wstęp chyba trochę znajomy. Może z innych opracowań.
Brawa dla wydawcy.
Potwierdzam przewodnik Pana Radka...(jezu jak to dziwnie brzmi) Radka, bo znam go osobiście, a przewodnik po Beskidzie M Małym jest bardzo dobry. No i wydany przez Rewasz. Ciekawostka przewodnik miał mieć ponad 500 stron, ale wydawca kazał okroić:D
Ostatnio edytowany przez angi (2010-02-03 10:44:10)
W sumie rynek dyktuje warunki, jak dla mnie przewodnik ten mógłby nawet podchodzić pod 1000 stron I tak jestem pozytywnie zaskoczony, że zawiera on około 350 stron!
Może taka prośba do p. Admina, by tak w tytule tematu dodac jeszcze i "mapy"?
Wielu forumowiczów twierdzi, że posiada opaśne bibliografie na temat BM. Może by się podzielili swymi 'skarbami'
Miło by tak wrócić wstecz pamięcią, jakie to mapy oprócz przewodników wydano w ręce turystów? Sam jestem ciekawy
Wczoraj zakupiłem ten właśnie przewodnik. Teraz czeka mnie miła i fascynująca lektura przy muzyce Michała Lorenca (jakoś po "Winie truskawkowym" się wkręciła). Na tą chwilę przeczytałem dopiero 90 stron i zwiedzałem myślami i... palcem po mapie ;p Świetny przewodnik.
no to teraz trzeba ten palec Belmondo na nogi zamienić !
I w góry z nami ruszyć
Włąśnie dzisiaj kupiłem sobie ten przewodnik na All... A 2h wcześniej kupiłem przewodnik Bieszczady tego samego wydawnictwa
Rewasz dobre przewodniki wydaje Ja mam ich chyba całą serię Przynajmniej po Beskidach
Przeczytałem niedawno ten przewodnik od dechy do dechy Zrobił na mnie ogromne wrażenie, odkrywając wiele tajemnic Beskidu Małego, teraz tylko trzeba te miejsca odwiedzić
Dzieło Radka Trusia jest wg mnie doskonałe!! Dawno takiego przewodnika nie miałem w rękach. Polecam wszystkim którzy go nie przeczytali
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 12 zapytań ]