Temat: Kup przewodnik i pomóź uzdolnionej młodzieży
Uwaga, zapraszam do kupienia świetnego 120 stronicowego przewodnika po powicie suskim (Sucha Beskidzka, Jordanów, Targoszów, Leskowiec, Zawoja, Babia Góra, Stryszawa, Jałowiec). Opisy szlaków, miejscowości, dużo ciekawostek, po prostu raj dla każdego forumowicza. A co najważniejsze - 100% uzyskanych środków ze sprzedaży przewodników zostanie przekazane na stypendia dla uzdolnionej młodzieży z uboższych rodzin, więc warto kupić tą pozycję, choćby dlatego.
Cena to 10 zł (oczywiście jak ktoś chce może więcej), +ewentualne koszty wysyłki jakby ktoś chciał pocztą (wysłanie, koperta ochronna itp.) 6 zł kontakt na pw lub szymskim@gmail.com. Zrobimy tak, kto chce kupić pisze mi, ja wysyłam dane do przelewu do mnie, i później wszystko zostanie przekazane na ten szczytny cel. Wysyłka będzie powiedzmy raz w tygodniu, gdy uzbiera się trochę zamówień. A w tytule proszę napisać adres do wysyłki) Istnieje również możliwość odbioru osobistego w Stryszawie.
książki nie są nigdzie dostępne poza naszym stowarzyszeniem , więc to w sumie taka perełka wydawnicza:)
UWAGA.
Jeszcze jeden, ta sama idea jak wyżej:) I cena również, ktoś chętny:)?
„Zielony Rower Bieszczady” jest polskim elementem Szlaku rowerowego „Greenways Karpaty Wschodnie”, który przebiega przez teren trzech krajów – Polski, Słowacji i Ukrainy. Zielony rower łączy najpiękniejsze zakątki regionu. Przewodnik zawiera szczegółowe opisy tras rowerowych o różnym stopniu trudności, informacje praktyczne, wiadomości o regionie, profile wysokościowe, mapki i wiele fotografii. Wydawnictwo Bezdroża, 96 str, praktyczna forma na spirali.
Ilość ograniczona, wieć kto pierwszy ten lepszy.
![]()