Temat: Długa Majówka w Sulowskich Wierchach.

Serdecznie zapraszam do przeczytania i obejrzenia fotorelacji z megadługiego majowego weekendu w Sulowskich Wierchach.
To przepiękne miejsce. Jeżeli ktoś tam jeszcze nigdy nie był, to powinien nadrobić zaległości.

https://lh5.googleusercontent.com/-h4WTcSmaasI/T6Z-t2JDhJI/AAAAAAAAIcQ/gA7ZOZMuOdM/s600/IMG_2705.jpg

2

Odp: Długa Majówka w Sulowskich Wierchach.

Brak mi słów smile Piękne tereny!

Piękne tereny, jakby Dolinki Krakowskie jednak w większej skali smile Ja jakoś nie mogę się wybrać w rejony poza Beskidem Małym, a tu tyle znajduje się niezwykłych krajobrazów neutral

4

sprocket ciekawe miejsce no i ta pogoda, która pozwoliła na precyzyjne zwiedzenie terenu, w którym ja osobiście nie byłem No bomba

----------------------------------------
Największą ozdobą naszego Beskidu [...] są jego urocze doliny. Wprawdzie dawno już straciły one charakter pierwotności i dzikości, [...] ale mimo wszystko nie są pozbawione swoistego wdzięku, chociaż wszędzie już widoczne są ślady rąk ludzkich.
- Jan Galicz

Bardzo pięknie spędzona majówka  smile

Piękne tereny! masz racje sprocket73 trzeba nadrobić zaległości smile

duszą w górach zbłądziłam, bo chciałam....

7

Jak dla mnie bomba.
P.S. Na marginesie... czy ktoś może mi powiedzieć co się porobiło z datami i godzinami postów?  hmm

Ostatnio edytowany przez piotr (2012-05-07 15:36:23)

"Because it's there" (G. Mallory)
Moje galerie: https://get.google.com/albumarchive/105 … source=pwa

8

Bardzo zachęcająca relacja i bardzo udane fotki  big_smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

9

ciekawe miejsce, warte odwiedzenia smile

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/