Ja również dziękuję, że zostałam tu wymieniona jako ew. członek „zespołu” ... . Od siebie dodam tylko tyle, że na sprawach technicznych nie znam się w ogóle, więc tu raczej pożytku ze mnie nie będzie, a poza tym jeśli będę mogła się do czegoś przydać to na ile mi czas i możliwości pozwolą – pomogę
. Nadal jednak będę forsować zdanie, że to ludzie tworzą fora. My wszyscy tworzymy to Forum i dzięki nam wszystkim ono istnieje, nie dzięki adminowi czy ew. moderatorom, ile byśmy ich tu nie wybrali (mam nadzieję, że wiedzą o co mi chodzi i nie wezmą mi tego za złe, ponieważ wiadomo ich praca jest potrzebna i ważna, tylko że na innej płaszczyźnie
). Sami oni nic nie zdziałają, jeśli nie będzie chęci współpracy z całym gronem Forumowiczów, jeśli nie będziemy sami „reżyserować” tego, co tu się codziennie dzieje, oraz podejmować nowych inicjatyw. Wg. mnie dzieje się u nas naprawdę dużo "fajnego" i tylko od nas zależy czy mogłoby więcej
.
"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej" /E. Stachura/