Odp: Przedstaw się!
angi ... ehm ... no nie rozumiem zupełnie tej pewności siebie ...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 36 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć wszystkim,z niektórymi się znam z innych forum.A nie których znam osobiście.
![]()
Hmmm niop jestem pewny siebie
Cześć wszystkim,z niektórymi się znam z innych forum.A nie których znam osobiście.
Cześć Mirek
BTW - czy to jakaś inwazja z pewnego "mniej znanego forum"???
INWAZJA...? Gdzie? Jak? Na KOgo? To ja maluję pasy inwazyjne na plecaku
Cześć Mirek!
Czyżby kolejny miłośnik Beskidu Małego?
Ostatnio edytowany przez jolanta (2010-04-29 16:46:13)
INWAZJA...?
Gdzie? Jak? Na KOgo? To ja maluję pasy inwazyjne na plecaku
Nie pasy ino naszywka
Komenda brzmi: UJAWNIĆ SIĘ a NIE KRYĆ SIĘ
mirek napisał/a:Cześć wszystkim,z niektórymi się znam z innych forum.A nie których znam osobiście.
Cześć Mirek
No,no tylko bez takich,mniej znane forum? Ta zniewaga krwi (czytaj piwa) wymaga.
Chwila moment Mirku, ale to określenie "mniej znane forum" popełnił nasz niezastąpiony Admin forum Beskidu Małego
Lowell, sam chciałeś - stawiasz browara
Lowell,dobra za krzynkę unego napoju ,zapomnę o wszystkim.
Mirek na litość boską, pamietaj swoje "forumowe" beskidzkie korzenie... za jedną, wkońcu BESKIDO czuby/luby*? skrzynkę dwie i o sprawie może zapomnimy
* - niepotrzebne skreślić
Ostatnio edytowany przez angi (2010-05-01 17:55:50)
Mirek na litość boską, pamietaj swoje "forumowe" beskidzkie korzenie
Ja to się w ogóle dziwię Adminowi, że na forum jeszcze nie ma kącika Beskidzkich Czworaczków
Spoko wszystkim,Beskidów nawet za kilka krzynek złocistego napoju nie zdradzę.
no ale to dobrze świadczy ze tak dużo osób z "mniejszych for" chce pisać u nas:) dobrze to świadczy o forum:)
Witam wszystkich... Jestem Pete - posiadam uzależnienie pierwszego stopnia do gór. Zresztą niektórym to się chyba nie muszę przedstawiać. Pozdrawiam gibasowych zlotowiczów. Do zobaczenia w Małym i nie tylko.
Witaj Pete Już coś niecoś o Tobie słyszałam
. Miło, że dołączyłeś do naszego grona
Witam wszystkich... Jestem Pete - posiadam uzależnienie pierwszego stopnia do gór.
No temu Panu to może podziękujemy
Witam wszystkich... Jestem Pete - posiadam uzależnienie pierwszego stopnia do gór. Zresztą niektórym to się chyba nie muszę przedstawiać.
Pozdrawiam gibasowych zlotowiczów. Do zobaczenia w Małym i nie tylko.
Witamy u nas Pete!
Witam wszystkich... Jestem Pete - posiadam uzależnienie pierwszego stopnia do gór. Zresztą niektórym to się chyba nie muszę przedstawiać.
Pozdrawiam gibasowych zlotowiczów. Do zobaczenia w Małym i nie tylko.
Witaj Pete !
...góra z górą się nie zjedzie, a człowiek z człowiekiem zawsze jeszcze przy takim uzależnieniu
Witam wszystkich nazywam się Ela, jestem studentką pedagogiki społecznej i terapi pedagogicznej. Mieszkam obecnie w Bielsku i Częstochowie raz tu raz tam w zależności od tego, gdzie wiatr mnie rzuci. W górach czuję się jak ryba w wodzie. Są one moją pasją od zawsze. Bardzo często wędruję po górach, z plecakiem i gitarą. Najczęściej wędruję szlakami Beskiedu Małego, Żywieckiego i Śląskiego. Moje ulubione góry to Bieszczady i poezja między nimi płynąca.
O matkoicórko !!!
Witamy Czyżby robiło nam się tu coraz rodzinniej ??
Wiem, że Beskidoczuby (z tego mniej znanego forum) to już prawie jak rodzina, ale żeby i tu do tego dochodziło ??
Na to się zanosi będziemy jedną wielką rodziną ;P
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 36 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.041 sekund, wykonano 12 zapytań ]