Temat: Zaproponuj tematykę konkursu

Hanuś napisał/a:

To ja czekam ciągle na jakiś konkurs fotograficzny bo w tym są dla mnie za duże wymagania wink Nie dość ,że zdjęcie konkretnego miejsca, to jeszcze w konkretnej porze roku/miesiącu. Nie jestem z Waszych okolic i nie mam możliwości posiadania takiej fototeki. No chyba ,że za 10 lat big_smile

Jak Wam przyjdzie jakiś pomysł - dzisiaj, jutro, pojutrze...za miesiąc... na forumowy konkurs to możecie go tutaj zapisać i nawet możecie go zrealizować - w końcu konkurs może poprowadzić każdy  big_smile

Przypomniała mi się także propozycja, którą kiedyś zamieścił na forum darkheush

TUTAJ

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

2

Odp: Zaproponuj tematykę konkursu

Pomysł Darka bardzo mi się podobał, bo był otwarty dla każdego, zarówno dla najbardziej doświadczonych z nas jak i dla początkujących.
Myślę ,że można by też co jakiś czas zorganizować konkurs typu "człowiek w górach", "flora górska", "panoramy" itd.

Moje foto-wspomnienia: https://picasaweb.google.com/109211129593888338479

"Jakże ja mam o tym opowiadać, skoro to jest moje? Jest to moje bogactwo, to, czego mi nikt nie odbierze." Jerzy Kukuczka

3

Odp: Zaproponuj tematykę konkursu

A to ja proponuję konkurs np. szczyty Beskidu Pięknego  smile  Wybierzmy sobie 10-12 najpopularniejszych szczytów, przesyłajmy zdjęcia i głosujmy. Myśle, że można coś takiego zorganizować na zimę - po zakończeniu kalendarzowego konkursu  wink