Odp: Rozpoznanie przed wiosennym zlotem
Takowa grupa i tek pewnie zahaczy o Andrychów w drodze z Krakowa na zlot ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Takowa grupa i tek pewnie zahaczy o Andrychów w drodze z Krakowa na zlot ![]()
Piotr miał na myśli jakieś harcerki
albo zastępową ![]()
No no zastępową nie pogardzę ![]()
Jak chcesz, to i siostrę przełożoną Ci załatwimy ![]()
Jak chcesz, to i siostrę przełożoną Ci załatwimy
Pielęgniarka to nie dla mnie. Innym połamańcom się bardziej przyda ![]()
darkheush ja poszukam dla Ciebie jutro odpowiedniego smreka...
Ze zlotem na Gibasach może być problem. Jak byliśmy u Staszka w sobotę, to mówił że prawdopodobnie w połowie maja wyjedzie na jakiś czas za granicę. Wszystko ma się wyjaśnić po majowym weekendzie.
Darek - daj znać z wyprzedzeniem co z tymi Gibasami, bo jakoś głupio żebyśmy robili zlot w pobliskich krzakach ![]()
Piotrek, spokojnie będę pisał do Staszka sms-a zaraz po majowym weekendzie ![]()
Piotrek, spokojnie będę pisał do Staszka sms-a zaraz po majowym weekendzie
Fajno
. Mam też nadzieję, że na zlocie wyklaruje się już grupa chętnych na MSB
.
Panie i Panowie, wiem, że trochę dawno w temacie nie pisałem. Ogólne postanowienie - termin 15-16 maja Gibasy, jeżeli Staszka nie będzie to przeniesiemy się na Hrobaczą. Skład mniej więcej podliczył Piotr, wszystkich pozostałych zapraszam! Kontak: mail lowell79@wp.pl tel. 604507402.
Ktoś kiedyś rzucił tutaj całkiem sympatyczny pomysł, żeby wszyscy szli na zlot do chatki jedną grupą po jednej trasie. Czy są chętni do takiej wycieczki? I jaką trasę proponujecie? (pomysł rzucam z wyprzedzeniem - proponuję przedyskutowanie po ostatecznym ustaleniu miejsca zlotu).
jako debiutantka podejmę każde wyzwanie
dostosuję się do propozycji i zaleceń
cobym się ino gdzieś nie zgubiła po drodze
bo dojdę na rano
mimo,że mieszkam w BB to pojadę prawdopodobnie z Katowic, więc jakby kogoś trza było przybrać do autka z tych kierunków to służę ![]()
Prawdopodobnie ewentualną trasę dojścia na Gibasy (jeśli zlot będzie tam) przetestuję już pojutrze. Jeśli padnie na Hrobaczą - no cóż, będę improwizował lub dostosuję się do jakiejś większej grupy, ponieważ na Hrobaczą zaliczyłem już wszystkie podejścia ![]()
P.S. Gibasy też niby znam jak własną kieszeń, ale... ![]()
My dostosujemy się do reszty. Szczerze mówiąc, fajnie byłoby pójść całą grupą
Integracja pełną gębą ![]()
Właśnie przed kilkoma minutami dostałem potwierdzenie od Staszka, że przyjmuje rezerwację Gibasówki na 15/16 maja.
Pozostaje tylko kwestia, powiadomienia Staszka ile konkretnie będzie osób. Obiecałem, że zdeklarujemy się do niedzieli 9 maja ![]()
To mówiłem ja, Jarząbek Wacław, trener drugiej klasy ![]()
Ostatnio edytowany przez darkheush (2010-05-03 10:41:22)
No i piknie ![]()
No i bardzo piknie ![]()
No fajnie to wszystko brzmi, ale prośba do admina, aby po ustaleniu ostatecznie miejsca zlotu, wyjustował informację na czerwono czy też inny kolor lub ewentualnie wysłał do każdego forumowicza maila z informacją Ja na pewno nie będę dał rady na dwa dni ale chętnie was odwiedzę na jeden długi dzień
Bardzo mnie cieszy ta informacja Darkheush! Informacja do userów dzisiaj poleci, a i info na głównej się pojawi! Pytanie tylko czy robimy wspólną trasę na Gibasy? Integracją od dolinek?
Jak w dolinkach są "piwiarnie", to jak najbardziej ![]()
W Ślemieniu karczma "Jodła" ![]()
W Koconiu Przydawce "Bar pod Dębami", w Kocierzu Basiach dość swojska mordownia, której nazwy nie pamiętam ![]()
W Koconiu Przydawce "Bar pod Dębami", w Kocierzu Basiach dość swojska mordownia, której nazwy nie pamiętam
W w weekendy w Basiach nie jest tak źle. Ciekawe jak wygląda w tygodniu? Że ten barek na takim odludziu się utrzymuje! ![]()
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.031 sekund, wykonano 13 zapytań ]