Odp: RZEKA ROKU 2013 - PEŁNA RELACJA Z PRZEBIEGU KONKURSU
Znamy już oficjalne wyniki:
WIEPRZÓWKA rzeką roku!!!!
Wszyscy sobie pogratulujmy!
http://www.malopolska24.pl/index.php/20 … roku-2013/
Ostatnio edytowany przez krakus (2013-09-30 14:01:28)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Znamy już oficjalne wyniki:
WIEPRZÓWKA rzeką roku!!!!
Wszyscy sobie pogratulujmy!
http://www.malopolska24.pl/index.php/20 … roku-2013/
Ostatnio edytowany przez krakus (2013-09-30 14:01:28)
Wprawdzie rzeki jeszcze nie widziałem ("moją" rzeką jest i pozostanie Prądnik, zwany też Białuchą lub polska brudna królowa - Wisła), ale sam małą cegiełkę też wam dołożyłem. Gratuluję fanom Wieprzówki udanej promocji!
To bardzo duży sukces dla Fanów Wieprzówki, który niestety nie wszystkim osobom mieści się w głowie i na różne sposoby starają się go umniejszyć, poprzez różnego rodzaju oskarżenia.
Żeby nie być gołosłownym:
http://www.facebook.com/Klub.Gaja?fref=ts
To jak to jest, że oficjalne wyniki miały być o 12.00 a malopolska24.pl zna je dużo wcześniej? Nie mniej chyba nie jest to najważniejsze. Gratuluję sukcesu!
Wiadomość o wynikach konkursu przekopiowałem (post 127) z malopolska24.pl ok. godz. 11.15
O godz. 11.34 wkleiłem na beskidmaly.pl, coś jest nie tak z wyświetlaniem godziny na forum beskidmaly.pl. Różnica 1 godziny, co nie zmienia faktu, że malopolska24.pl podała wyniki przed czasem!
Drodzy Forumowicze ,
Udało się ! choć końcówka była bardzo emocjonująca ! TO SUKCES NASZ WSZYSTKICH, SUKCES WIEPRZÓWKI ! – małej, do tej pory nieznanej rzeki płynącej w Beskidzie Małym
. To dzięki Wam poznało ją wiele ludzi nie tylko w Polsce, ale i za granicą. Cieszy nas także to, że wielu patrzy teraz na Wieprzówkę inaczej, dostrzega jej piękno i różnorodne inne cenne walory. Pragniemy z tego miejsca wszystkim Wam i każdemu z osobna serdecznie podziękować za wszystkie oddane głosy i wspólną walkę o piękną górską rzekę! RAZEM MOŻNA WIELE FAJNEGO ZROBIĆ !
nena i Jan Zieliński
Na pamiątkę - odrobina wspomnień – TAK BYŁO !!!
SZCZEGÓLNIE DZIĘKUJĘ !
Jolancie, kisielowi, Staszkowi, jardo, markkowi500, Dawidowi za Waszą pomoc, udostępnione materiały do publikacji, wspieranie nas na FB, mobilizowanie do walki, dobre słowo, wiarę w to, że się uda, cierpliwość i trwanie ze mną i Jankiem Zielińskim do samego końca. Jesteście KOCHANI !
nena
Czułem, że Wieprzówka wygra, bo ludzie z tego forum potrafią organizować akcje typu "Kapliczka na Gibasach", gdzie jest realne zaangażowanie kilkudziesięciu osób - poświęcają (z radością) swój czas i pieniądze. Mobilizacja "wirtualna" jest o wiele łatwiejsza i jak widać są efekty
Szkoda, że żyjemy w takim społeczeństwie, gdzie przegrany zamiast pogratulować z honorem, to wypina tyłek i rzuca błotem
Gratuluje zwycięstwa naszej Wieprzówki. Miałem przeczucie że ona wygra
W imieniu serwisu www.miedzybrodziebialskie.pl gratuluję wspaniałego sukcesu. Mam nadzieję, że przełoży się on popularyzację Wieprzówki oraz całego Beskidu Małego. Jeszcze raz gratuluję!
Również dołączam się do gratulacji dla Wieprzówki :-D Choć na fb toczy się wręcz wojna w tej sprawie :-P hehe Cóż, było trzeba głosować uczciwie :-)
Jeeest
Kurde czego się nie chwycimy to zamieniamy to w złoto Pokonać Biebrze, doskonała promocja Beskidu Pięknego
Macieks !, jeśli się coś robi z sercem, pełnym zaangażowaniem i WIARĄ i co najważniejsze ma się wokół siebie same WSPIERAJĄCE DOBRE DUSZE
to nie ma szans, żeby się nie udało !
Dziękuję za wszystkie miłe słowa – ZROBILIŚMY RAZEM NAPRAWDĘ COŚ FAJNEGO I DOBREGO ! to bardzo cieszy ! – MOŻEMY SOBIE WSZYSCY NAWZAJEM POGRATULOWAĆ !
Alu
Wielkie dzięki za to zwycięstwo
Gdyby nie Ty, Twoje autentyczne zaangażowanie,
to tego zwycięstwa z tak utytułowaną i znaną w Polsce rzeką jaka jest Biebrza, by nie było.
Mam nadzieje, że kiedyś uda mi się poznać także drugiego autora zwycięstwa, pana Jana Zielińskiego.
Gratulacje wraz z wielkim podziwem za upór w dążeniu do celu a zarazem propagowanie Beskidu Małego - Pięknego.
Macieks
!, jeśli się coś robi z sercem, pełnym zaangażowaniem i WIARĄ i co najważniejsze ma się wokół siebie same WSPIERAJĄCE DOBRE DUSZE
to nie ma szans, żeby się nie udało !
I to mi się stwierdzenie podoba, powinno ono dotyczyć wszystkich aspektów naszego życia
Jeeest
![]()
Kurde czego się nie chwycimy to zamieniamy to w złotoPokonać Biebrze, doskonała promocja Beskidu Pięknego
Dobre!!! W kupie siła! A jakże!!!
To do czego teraz łapki przyłożymy?
Bardzo jestem ciekawa co z tego wyniknie dobrego dla Wieprzówki?
Znaczy o konkrety mi chodzi, o konkrety...
super, że udało się wygrać konkurs. Wieprzówka miała z kim rywalizować. Szkoda, że tak mało jednak osób wzięło udział w głosowaniu ;( Niestety Może w przyszłym roku uda się obronić tytuł
Śliczna fotka!!!
http://mamnewsa.pl/newsy,6964-andrychow … rzeke-roku
Śliczna fotka!!!
http://mamnewsa.pl/newsy,6964-andrychow … rzeke-roku
Prawda? Ślicznie! I zasłużenie!!!
EDIT:
To co robicie - to co robimy razem - ma sens!
Ostatnio edytowany przez jolanta (2013-11-19 08:56:16)
Gratulacje, szczególnie dla neny! A co jeszcze będzie (poza statuetką i tytułem)?
Wielkie gratki . A tak a pro po - pierwszy raz widzę nenę tak na służbowo
.
Macieks napisał/a:Jeeest
![]()
Kurde czego się nie chwycimy to zamieniamy to w złotoPokonać Biebrze, doskonała promocja Beskidu Pięknego
Dobre!!!
W kupie siła! A jakże!!!
![]()
![]()
Bardzo jestem ciekawa co z tego wyniknie dobrego dla Wieprzówki?
Znaczy o konkrety mi chodzi, o konkrety...
proponuję zbiorowe zapisy jak za prl zakładowe na lotto ;p
Oczywiście żart. Gratulacje Ta kapliczka i Wieprzówka (+ sprzątanie BM) ekstra - szacun!
[/quote=jolanta]
Jeeest
![]()
Bierzemy się do promocji następnej rzeki Beskidu Małego.
Gratuluję !!!
Gratulacje, tytuł rzeki roku zobowiązuje, więc mam nadzieję, że będzie to poparte większym zaangażowaniem władz w dbanie o samą rzekę.
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 11 zapytań ]