Odp: Warunki na szlakach
Fajna trasa Januszu .
Dodam jeszcze ,ze na polanie Semikowej krokusy juz sa.Na innych polanach nic nie znalazlem
Dobrze wiedzieć, dzięki za info . A ciekawe czy sa przebiśniegi na Polanie Jaskula. ...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 20 21 22 23 24 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Fajna trasa Januszu .
Dodam jeszcze ,ze na polanie Semikowej krokusy juz sa.Na innych polanach nic nie znalazlem
Dobrze wiedzieć, dzięki za info . A ciekawe czy sa przebiśniegi na Polanie Jaskula. ...
Dzisiaj w górach dżdżysto i mglisto
Mgła ograniczała widoczność do 20metrów.
Mimo złej pogody powitanie wiosny się udało
Dla dzieciaków (przybyło 190 dzieci) był to kolejny udany rajd
Meta rajdu jak co roku u podnóża ruin zamku w Lanckoronie
Dziś tak, ale od jutra ponoć pięknie ma być, ale liczy się to, że się dobrze bawiliście, a ognisko wspaniałe, pali się pomimo deszczu !
Ostatnio edytowany przez nena (2016-04-01 16:07:01)
(...) a ognisko wspaniałe, pali się pomimo deszczu
!
Miłe słowo, tym bardziej że ja byłem odpowiedzialny miedzy innymi za "ogień", a na kursach u p.Staszka nie byłem
Miałem także za zadanie dowóz kiełbasek, napoi i społeczników dbających o udana imprezę
Czyli wszystko udane - gratulujemy!
uuuuuu , marzły bidulki i ich właściciele, ale i tak pięknie widzę, było
Taka relacja warta jest osobnego posta
Czy to jakaś cykliczna impreza? Szkoda, że nie było informacji na forum, może ktoś by się wybrał...
Pieski piękne i piękna sprawa!
Czy to jakaś cykliczna impreza?
(...)
Jest to już druga edycja akcji. Ma to być impreza coroczna
Oto link do imprezy na groniu J.P.II.
http://www.gpr.ospkety.pl/juz-24-kwietn … ien-psa-r/
Piękna impreza !
pogoda dla prawdziwych twardzieli
U nas w Małym jeszcze nie, ale w Tatrach sypie. http://pogoda.onet.pl/live/widok-na-tatry-z-willi,2309/
Jak to mówią na szlakach Beskidu Małego zrobiła się niezła breja
Jest śnieg w BM ?:)
Dzisiaj Speed team z Brzeszcz biegał po górach, zajrzyj na fotki na fejsie
Dzisiaj Speed team z Brzeszcz biegał po górach, zajrzyj na fotki na fejsie
A skąd ich znasz ?:)
Biegam z nimi ostatnio w czwartki
No ja wczoraj rywalizowałem z Sambakiem na 5 km nie wiem czy znasz ?
To skąd Ty jesteś ??
Z tego samego osiedla co Tadek. Biegałem z nim w czwartek, Jakie czasy wykręciliście?
Na 5km on 19:14 ja 19:26 ale błota sporo więc może być lepiej
Swoją drogą jaki ten świat mały
Super czas, poza moim zasięgiem. Pozdrawiam
Super czas, poza moim zasięgiem. Pozdrawiam
Możę wpadnij kiedyś z TS na parkrun Chrzanów?
//www.beskidmaly.pl/pun/extensions/hcs_image_uploader/uploads/users/2000/1487/tmp/thumb/p1aupfhc5afue12kv1253f4130b7.jpg[/img]
Po oglądzie zapory i mostu na Skawie przeszliśmy cały szlak niebieskiej ryby, z Rzyk na Leskowiec. Opiszę pod tym tematem, który zaczął kisiel. Teraz fragmenty. Ostatnia salamandra, która wdrapała się do zimowych pieleszy.
Ostatnia naparstnica 800 m. npm. pod szczytem Leskowca.
Najnowszy paśnik, z tego roku, przy daglezjach.
Samosiejki daglezji na skraju holwegu. Można je wykorzystać. I tak przygryzą je jelenie i zniszczą.
Połączenie potoku Rzyczanka / Wieprzówka / u samej góry z bocznym, prawym, okresowym. Po opadach teraz jest dość znaczny.
Jeden ze znaków ryby, już za Rzyczanką, na długim trawersie stoku na wschód. Wejście od północy na szczyt. Nie ma już tablicy informacyjnej, panoramy. Schron na wylot, zaniedbany. Aż cztery miejsca palenia ognisk, dość niemiły widok. Na trasie dużo wiatro-śniegołomów, gałęzi, szczególnie buka, ale także jawora i brzozy.
Temperatura na szczycie + 4,2 st. C. Na całej trasie nie spotkaliśmy ani żywej duszy. Nastrój pogrzebowy. kapliczka Pana Tomy na Przełęczy Midowicza ulega dalsze destrukcji atmosferycznej. Wymaga drobnej naprawy i konserwacji latem.
Strony Poprzednia 1 … 20 21 22 23 24 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 11 zapytań ]