Odp: Przedstaw się!
ania a ty gdzie Zasięg macie na samiuśkim szczycie?
Na potrójnej jeszcze nie mamy internetu:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 36 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ania a ty gdzie Zasięg macie na samiuśkim szczycie?
Na potrójnej jeszcze nie mamy internetu:)
no właśnie pozdrawiam
I ja też serdecznie, bardzo serdecznie ![]()
i ja i ja pozdrawiam ![]()
no jo tyż pozdrawiam ![]()
Witam wszystkich serdecznie
Pozdrawiam z malowniczych Kęt, skąd można wyruszyć na wszystkie szlaki BM. Jutro pragnę wykorzystać ładną pogodę i powędrować na Magurę Wilkowicką
Przy okazji chciałam zapytać, czy częste nazywanie tego szczytu Magurką jest poprawne?
Witaj na naszym forum
i ... do miłego zobaczenia na szlaku!
Co do nazwy szczytu, o który pytasz, to sądzę, że „Magurka” jest potocznym skrótem.
Witaj bajka, Kęty rosną w siłę
darkheush aktualizuj mapę użyszkodników ![]()
Mam nadzieję, że zdarzy nam się wspólne wędrowanie ![]()
Ostatnio edytowany przez jolanta (2010-11-02 07:56:36)
Witam wszystkich serdecznie
Pozdrawiam z malowniczych Kęt, skąd można wyruszyć na wszystkie szlaki BM. Jutro pragnę wykorzystać ładną pogodę i powędrować na Magurę Wilkowicką
Przy okazji chciałam zapytać, czy częste nazywanie tego szczytu Magurką jest poprawne?
Witamy i pozdrawiamy!
Nazwa Magurka rzeczywiście wydaje się być zdrobnieniem, osobiście zaliczyłbym ją do poprawnych ![]()
Myślę, że nazwa Magurka jest jak najbardziej poprawna. Każda moja mapa i przewodnik taką podają. Wątpliwości wynikają być może z tego, że Magur, Magór i Magurek mamy w naszych górach mnóstwo, np. Magura Małastowska.
darkheush aktualizuj mapę użyszkodników
Bajka - witam w naszych skromnych progach i życzę tylko bajecznych wrażeń z wycieczek po BM. A tak trochę prywatnie (no co, jako vice-vice-admin mogę se na prywatę pozwolić
), witam sąsiadkę "zza miedzy" ![]()
bajka witaj w naszym gronie ![]()
no witojcie znad Soły
![]()
(...) Mam nadzieję, że zdarzy nam się wspólne wędrowanie
I tak coś czuję, że szybciej niż się spodziewasz ![]()
Piyknie wsyćkich Wos witom!B.Maluśki to mojo naj ukochońso łojcyzno!Pisołem juz do Wos wceśniej, ale chybo zabyłem sie przedstowić(cosik niy elegancko), a widzem ze tu toki łobycaj!chciołech sie tez zarejestrować ,ale cosik mi to niy wychodzi!Zyce Wom ŚLEBODY ze HEJ!!! pozdrawiam wszystkich forumowiczów serdecznie,widzę że tworzycie wspaniałą społeczność, to godne podziwu, trzymajcie tak dalej - moje gratulacje!!!
Witaj, witaj Harnasiu!!!
A kiedyż z nami na szlak ruszysz? ![]()
A dyć przeca Jolu juz my sie na perci spotkali.hej!
Godosz? ![]()
Proszę więcej szczegółów
bo mi chyba Alzheimer namieszał ![]()
Witaj,witaj Harnasiu!
Mi też długo nie wychodzło z logowaniem, ale teraz przy dużej pomocy Joli czuję się troszeczkę raźniej ![]()
Za niedługo czeka nas wspólne dzieło pod Cisowymi Grapami ![]()
No to hej!!! ![]()
Droga Jolu, a dyć przeca że Hej!(serdeczne dzięki za załatwienie sprawy w bielskim PTT!!!,nie zapomnę się odwdzięczyć przy najblizszej okazji)nadal nie mogę się porządnie zarejestrować! cos mi się kisi!może admin by pomógł!
Harnasiu admin pomoże, ale musi wiedzieć na jakim etapie jest problem
mój email: beskidmaly@wp.pl tam możesz pisać ![]()
Droga Jolu, a dyć przeca że Hej!(serdeczne dzięki za załatwienie sprawy w bielskim PTT!!!,nie zapomnę się odwdzięczyć przy najblizszej okazji)nadal nie mogę się porządnie zarejestrować! cos mi się kisi!może admin by pomógł!
Oj tak myślałam, że to Ty
ale wolałam się upewnić
A zaś ni ma za co się odwdzięczać, miło było mi pomóc ![]()
No nareszcie harnaś jest ktoś kto doceni piękno domowych wyrobów. Witam Cie serdecznie.
![]()
darkheush aktualizuj mapę użyszkodników
Mam nadzieję, że zdarzy nam się wspólne wędrowanie
Kolejna "Bestia" z Kęt ![]()
Piterus Wita wszystkich i gorąco pozdrawia ![]()
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 36 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 11 zapytań ]