Temat: Po robocie

Trasa: Praciaki - Chatka pod Potrójną - Potrójna - Jawornica - Targanice.
Czas: 1 grudnia 2011, start - 8:30, finisz - 12:00

Pełna relacja tutaj: >> KLIK <<

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach

2

Odp: Po robocie

Cuda się dzieją tegorocznej jesieni w Beskidzie Małym smile Fotki jak z bajki smile

Ja podobnie robiłem za czasów kiedy miałem nocki w pracy - wypad w góry big_smile

4

Po robocie jak widać nie ma też czasu wrzucić pełnej relacji i bardzo ładnego albumu na forum i się zbywa kolegów linkiem big_smile tongue

Na mnie wrażenie zrobiły koronki smile

http://3.bp.blogspot.com/-5tKGA7vZ1UU/TtfB520gjkI/AAAAAAAANC4/jPDYjihmJRw/s900/DSCN0838.JPG

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

5

darkheush napisał/a:

Trasa: Praciaki - Chatka pod Potrójną - Potrójna - Jawornica - Targanice.
Czas: 1 grudnia 2011, start - 8:30, finisz - 12:00

Pełna relacja tutaj: >> KLIK <<

Niezłe tempo !!!
Ja czekam na pierwszy snieg i wyskocze w BM wink

"Nie uda się odnieść w życiu sukces, jeśli człowiek nie zaangażuje się w to całym sercem.To samo dotyczy sztuki przetrwania- ci którym udaje się wyjść z opresji, zawsze dają z siebie wszystko.Zarówno w życiu jak i w survivalu, jeżeli się łamiesz przegrywasz."Bear Grylls

Zapraszam do galerii : http://picasaweb.google.com/109029069602413014760

6

I koleżanki się zbywa....  wink  tongue co nie zmienia faktu, że albumik obejrzałam z prawdziwą przyjemnością smile

Góry Po Robocie to jest to   cool

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

7

nena napisał/a:

Po robocie jak widać nie ma też czasu wrzucić pełnej relacji i bardzo ładnego albumu na forum i się zbywa kolegów linkiem

jolanta napisał/a:

I koleżanki się zbywa....

Moje Drogie Panie!!!
Nie bardzo rozumiem Wasze oburzenie faktem linkowania do relacji na blogu gdyż:

Pierwsze primo - nie tylko ja stosuję tu na forum metodę linkowania do relacji na własnym blogu/stronie/google docs.
Drugie primo - blog nie ma charakteru komercyjnego i linkowanie do niego nie przysporzy mi najmniejszych korzyści.
Trzecie primo, ultimo - linkując do bloga podaję Wam "towar" najwyższej jakości czyli relację dopieszczoną w najdrobniejszych szczegółach. A album zdjęć również jest w tejże relacji linkowany.

A wracając do tematu - chyba dziś nad ranem złota jesień na stałe opuściła góry. Teraz pozostaje czekać na śnieg wink

Jan Himilsbach

8

darkheush napisał/a:

A wracając do tematu - chyba dziś nad ranem złota jesień na stałe opuściła góry. Teraz pozostaje czekać na śnieg wink

Najwyższy już czas na odrobinę białego puchu smile

9

lowell79 napisał/a:
darkheush napisał/a:

Najwyższy już czas na odrobinę białego puchu smile

Ale odrobinę wink

http://szlakiibezdroza.blogspot.com/  - wszystko na czasie .

10

darkheush napisał/a:
nena napisał/a:

Po robocie jak widać nie ma też czasu wrzucić pełnej relacji i bardzo ładnego albumu na forum i się zbywa kolegów linkiem

jolanta napisał/a:

I koleżanki się zbywa....

Moje Drogie Panie!!!
Nie bardzo rozumiem Wasze oburzenie faktem linkowania do relacji na blogu gdyż:

Pierwsze primo - nie tylko ja stosuję tu na forum metodę linkowania do relacji na własnym blogu/stronie/google docs.
Drugie primo - blog nie ma charakteru komercyjnego i linkowanie do niego nie przysporzy mi najmniejszych korzyści.
Trzecie primo, ultimo - linkując do bloga podaję Wam "towar" najwyższej jakości czyli relację dopieszczoną w najdrobniejszych szczegółach. A album zdjęć również jest w tejże relacji linkowany.

Ja tam wole linki niż wklejanie zdjęć na forum gdyż potem jakoś mi się to wszystko powoli łąduje hmm

"Nie uda się odnieść w życiu sukces, jeśli człowiek nie zaangażuje się w to całym sercem.To samo dotyczy sztuki przetrwania- ci którym udaje się wyjść z opresji, zawsze dają z siebie wszystko.Zarówno w życiu jak i w survivalu, jeżeli się łamiesz przegrywasz."Bear Grylls

Zapraszam do galerii : http://picasaweb.google.com/109029069602413014760

11

a propos linkowania – marne tłumaczenie darkheush. big_smile wink tongue Ja osobiście nie przyjmuję go w ogóle do wiadomości big_smile
Co do śniegu , to powiem Wam , że chyba zaczyna mi go odrobinę brakować  …  smile. Przypominam sobie nasz zeszłoroczny przedsylwestrowy wypad do Groty, to był cud – miód Grota, a bez śniegu to ani rusz … hmm

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

12

Jakoś mam wrażenie, że czepiasz się Neno wink Ja nieraz wrzucałem tutaj swoje linki i jakoś nie słyszałem utyskiwania na to tongue

"Because it's there" (G. Mallory)
Moje galerie: https://get.google.com/albumarchive/105 … source=pwa

13

piotr napisał/a:

Jakoś mam wrażenie, że czepiasz się Neno wink Ja nieraz wrzucałem tutaj swoje linki i jakoś nie słyszałem utyskiwania na to tongue

znam darkheusha i wiem, że w jego przypadku to niedopuszczalne big_smile tongue wink

14

nena napisał/a:

(...)wiem, że w jego przypadku to niedopuszczalne big_smile tongue wink

No to będziesz się musiała przyzwyczaić... do niedopuszczalności...

Jan Himilsbach

15

darkheush napisał/a:

No to będziesz się musiała przyzwyczaić... do niedopuszczalności...

tongue

16

tongue    tongue

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile