Temat: Foto-zagadki
Żeby było ciekawiej, to zamieszczę zdjęcie pewnego psa, który dla wielu tubylców jest znany. Co to za postać i gdzie mieszka?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Żeby było ciekawiej, to zamieszczę zdjęcie pewnego psa, który dla wielu tubylców jest znany. Co to za postać i gdzie mieszka?
He he, pewnie popsuję zabawę, ale widzę, że Ara się sławna zrobiła
Piesek mieszka na Gibasowym Siodle
He he , darkheush to wie jak popsuć zabawę, właśnie zamieściłem informację na głównej o foto-zagadce
He he , darkheush to wie jak popsuć zabawę, właśnie zamieściłem informację na głównej o foto-zagadce
O ja zły, ja niedobry. Następnym razem będę milczał jak grób
No dobra Panowie, aby nie zarżnąć tematu kris'a_61 proponuję kontynuację - gdzie wykonano tą fotkę???
Uprzedzam, że odpowiedź w stylu - "W Beskidzie Małym" nie zostanie zaliczona
Ostatnio edytowany przez darkheush (2009-11-12 23:26:37)
darkheush chyba będziesz musiał dać podpowiedź Chociaż jest to bardzo charakterystyczne miejsce....
Niedaleko od tego miejsca prowadzi zielony szlak turystyczny
Podejrzewam, że przynajmniej 2 osoby na forum wiedzą gdzie to jest, ale się przyznać nie chcą
No nie, chcemy dać trochę radości innym
Taaaak, odpowiedź można łatwo znaleźć, szukając w galerii wypadu w Beskid Mały z sierpnia tego roku
To stara kapliczka na Gibasowym Wierchu niestety mocno nadgryziona przez zab czasu Niepasuje doniej dach wykonany z eternitu ale stary wykonany zgatu niespełniał juz swojej roli i dobrze ze choc tak ja ktos zabezpieczył
Gratulacje !
Turyści i miłośnicy BM bez trudności rozpoznali obiekt, defcto nie wszystkim znany;)
Zyeby się nie nudziło, następna zagadka Troche trudna. Niemniej turyści podążający od przeł Kocierskiej na Leskowiec powinni znac tego kotecka
Pozdrawiam !
Jesli za trudne? Oto mała podpowiedź
Ten zwierzak mieszka w tym domu
Ostatnio edytowany przez kris_61 (2009-11-23 10:38:27)
Gratulacje dla ferdynans'a za odgadnięcie zagadki numer 2 ! Kolejna zagadka.... Szczerze powiem, ze nie znam imienia tego kotecka....
Dla ułatwienia, gdzie ten kotek przebywa? Jaki to jest budynek? Co się tu mieści? Chyba nie powinno byc trudne
Potrójna?
Miałem milczeć jak grób ale... Lol - tak to Potrójna
Choć nie wiem do końca, czy ten kotek tam jeszcze mieszka. Oli na Potrójnej już nie ma, zmienił się chatkowy. Nie ma również Szczepana/Ałtaja...
... ponoć poszedł w las i już więcej nie wrócił. Teraz na Potrójnej "gospodarzy" nowy psiak
foto by Djinn
Obiecana zagadka z mojej strony. Zadanie nie będzie zbyt proste.... Były zwierzęta, czas na rośliny, a konkretnie to drzewo! Gdzie je można spotkać?
Mysle ze jest to stary buk w okolicy Czupla prawie na szczycie niewiem jak teraz wyglada dawno tam nie byłem Ostatnim razem jak go widziałem wokoło było znacznie wiecej drzew a w dziupli tego buka był przypiety sw obrazek
Niestety nie jest to dobra odpowiedź.... Drzewo jest specyficzne, a szlak przy jakim się znajduje mało uczęszczany....
Chciałem przypomnieć o ostatniej zagadce.... Mała podpowiedź drzewo znajduje się we wschodniej części Beskidu Małego...
Zagadka brzmi: skąd zrobiłem to zdjęcie oraz jaki charaktetystyczny szczyt na nim widać?
Podpowiedź czeka w głowie ;-)
Do wygrania uścisk mojej spoconej dłoni :-P
Ja tak wtrącę, że poprzednia zagadka nie została jeszcze rozwiązana A zagadka Marcusa, czyli miejsce zrobienia zdjęcia znajduje się "dość" blisko owego zagadkowego drzewa....
Ja tak wtrącę, że poprzednia zagadka nie została jeszcze rozwiązana A zagadka Marcusa, czyli miejsce zrobienia zdjęcia znajduje się "dość" blisko owego zagadkowego drzewa....
Coś kręcicie, obywatelu lowell79! Pisaliście, że to drzewo jest we wschodniej części...
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.037 sekund, wykonano 9 zapytań ]