Temat: Inwałd - Leskowiec - Potrójna - Kocierska 3.09.2011

Tak jak planowalem wyruszylem okolo 9:30 z Inwałdu zielonym szlakiem:)Pogoda byla super, wrecz idealna na tego typu gorskie wypady !
Nie bede wiele pisal bo wszystko mozna ogladnac sobie w mojej fotorelacji :)Powiem tylko ze ludzi calkiem sporo! Calosc zajela mi okolo 8h.
Wrzesien to chyba najlepszy moment na chodzenie po gorach przy takim sloncu jakie jest wlasnie w tym miesiacu gory wygladaja SUPER !

"Nie uda się odnieść w życiu sukces, jeśli człowiek nie zaangażuje się w to całym sercem.To samo dotyczy sztuki przetrwania- ci którym udaje się wyjść z opresji, zawsze dają z siebie wszystko.Zarówno w życiu jak i w survivalu, jeżeli się łamiesz przegrywasz."Bear Grylls

Zapraszam do galerii : http://picasaweb.google.com/109029069602413014760

2

Odp: Inwałd - Leskowiec - Potrójna - Kocierska 3.09.2011

śliczne jarzębiny cool

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

3

fajne fotki Trasa też nie krótka

----------------------------------------
Największą ozdobą naszego Beskidu [...] są jego urocze doliny. Wprawdzie dawno już straciły one charakter pierwotności i dzikości, [...] ale mimo wszystko nie są pozbawione swoistego wdzięku, chociaż wszędzie już widoczne są ślady rąk ludzkich.
- Jan Galicz

4

Trasa dłuuuga, album ogromniasty  wink a wszystko bardzo udane - duże gratki  big_smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

5

Ufff!!! Foty cudowne. Przeżycia i doznania na szlaku zapewne o wiele większe yikes  Ciekawi mnie, jak sobie poradziłeś z drogą powrotną do domu, a zresztą z dojazdem też. Pociąg z rana w kierunku Wadowic, w dni wolne chyba też nie jedzie wink

http://szlakiibezdroza.blogspot.com/  - wszystko na czasie .

6

kris_61 napisał/a:

Ufff!!! Foty cudowne. Przeżycia i doznania na szlaku zapewne o wiele większe yikes  Ciekawi mnie, jak sobie poradziłeś z drogą powrotną do domu, a zresztą z dojazdem też. Pociąg z rana w kierunku Wadowic, w dni wolne chyba też nie jedzie wink

No ja mam ta wygode ze zona mnie zawozi i potem odbiera wink
Jakbys kiedys chcical sie zalapac to zapraszam !

"Nie uda się odnieść w życiu sukces, jeśli człowiek nie zaangażuje się w to całym sercem.To samo dotyczy sztuki przetrwania- ci którym udaje się wyjść z opresji, zawsze dają z siebie wszystko.Zarówno w życiu jak i w survivalu, jeżeli się łamiesz przegrywasz."Bear Grylls

Zapraszam do galerii : http://picasaweb.google.com/109029069602413014760