Odp: Zimowy Zlot FBM
Ja chcę fotki ;D
Zapraszam do galerii : http://picasaweb.google.com/109029069602413014760
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja chcę fotki ;D
Nigdy nie zapomnę "trzepania termosu" przez Piotra! haha
E tam zaraz trzepanie . Mnie najbardziej rozwalił Tadzio P. z Wadowic, znany właściciel zjazdowego laptopa, który czekał na zlotowiczów pod.... Skalanką
Powiem wam, że autentycznie żal mi chłopa!
Była też inna wtopa - Mirek i owszem zarezerwował dla nas chatkę ale... POD Potrójną. Zobaczyć zdziwione oczy Ani - bezcenne!
To że odbył się ten zlot to jest autentyczny cud!
Ostatnio edytowany przez piotr (2012-02-26 22:39:11)
chyba żartujesz Piotruś ?!?!?!
przy okazji, moje foty już wiszą na picasie...
Ostatnio edytowany przez Akall (2012-02-26 22:37:03)
No Pan Tadzio trochę zaszalał . A Ania to już nie mówię jaką minę miała jak zaczęliśmy się tak schodzić wszyscy po kolei
Oczywiście nie zapomnimy jeszcze o dzisiejszym , wspaniałym pokazie rakiet Pana Marka
Świetne zdjęcia Akall! Nam niestety aparat się zepsuł...
Ostatnio edytowany przez Inga (2012-02-26 22:55:00)
Inga napisał/a:Nigdy nie zapomnę "trzepania termosu" przez Piotra! haha
E tam zaraz trzepanie
. Mnie najbardziej rozwalił Tadzio P. z Wadowic, znany właściciel zjazdowego laptopa, który czekał na zlotowiczów pod.... Skalanką
Powiem wam, że autentycznie żal mi chłopa!
Była też inna wtopa - Mirek i owszem zarezerwował dla nas chatkę ale... POD Potrójną. Zobaczyć zdziwione oczy Ani - bezcenne!
To że odbył się ten zlot to jest autentyczny cud!
Bym prosił aby nie przypominać tej wpadki.Wiszę Olafowi przeprosiny i małe conieco.
Kochani, bardzo Wam dziękuję za te dni
Było super
Faktycznie, jak napisał Piotr.. cud że zlot się udał
PS. Kiedy z Anią rozmawiałam, miejsce szoku zajęło zadowolenie . Śmiałyśmy się z rezerwacji jeszcze długo
PS. 2 ...moje foty za chwilę będą na picassie...
PS. 3 ... Tadzia faktycznie żal... Skalanka daleko....;)
Ostatnio edytowany przez Brombella (2012-02-26 23:11:15)
Czekałam, czekałam... na foty i chociaż ciut się doczekałam no to teraz do spanka
Witajcie
Ja również już dotarłem, przebijając się przez śniegi Kocierza... Ale byłem w domu tylko godzinę, gdyż musiałem zameldować się na Praciakach na lodowisku, z moimi pociechami.
Jak się ogarnę, to wrzucę fotki i może coś skrobnę, ale to dopiero wieczorem.
Cóż, cudy załatwiam od reki przez telefon. A moich fotek nie bydzie.Coś się popier,,,,,,o w programatorze i zdjęcia prawie wszystkie do dupy.
Ale się kocicie z tymi relacjami, a ja tu z ciekawości usycham...
kocimy się bośmy mieli z Kocierza uderzać a wyszło że z Praciaków...
Ja tak samo jak Jola umieram z ciekawości ...........
O nowych fotkach już nie wspomnę
Marek zapowiedział się na wieczór , ale dalej nic
Jako przerywnik w oczekiwaniu na newsy naszych kochanych zlotowiczów sam pochwalę się moimi dwoma wypadami w BM A mianowicie tydzień temu wywiało mnie na Magurkę . Wystartowałem czarnym szlakiem w śniegu po pas od strony stalownika ( szpital w Mikuszowicach ) .
Trasa nawet spoko przetarta , więc nie było większych problemów z dotarciem do schroniska . W schronisku spotkałem dużo narciarzy- biegaczy . Budynek centrum narciarstwa biegowego super się prezentuje , ale na razie zamknięty na cztery spusty . Szkoda bo sam chętnie spróbowałbym swych sił - strasznie mnie to kusiło w tym sezonie .
Potem ciężki trawers w kopnym śniegu na Czupel po śladach narciarzy . Dzięki za przetarcie trasy bo bym nie doszedł Z Czupla zszedłem do Wilkowic czerwonym szlakiem . Polecam gorąco ten szlak łatwy i bardzo widokowy
W sumie gdybym, miał jeszcze raz przejść ta trasę to zrobiłbym to w odwrotnym kierunku .
Trzy dni temu korzystając z urlopu wybrałem sie jeszcze na Klimczok od strony Brennej . Niestety trasa w tych warunkach przerosła mnie . Było tyle śniegu , że szok . Doszedłem prawie pod sam szczyt po śladach jakiegoś gościa z rakietami , ale gdy i on wymiękł nie pozostało mi nic innego jak tez odpuścić .
Ho ho ho ale się rozpisałem
https://picasaweb.google.com/home
Ostatnio edytowany przez maurycy (2012-03-12 12:45:02)
Ja tak samo jak Jola umieram z ciekawości ...........
O nowych fotkach już nie wspomnę![]()
Marek zapowiedział się na wieczór , ale dalej nic![]()
Jako przerywnik w oczekiwaniu na newsy naszych kochanych zlotowiczów sam pochwalę się moimi dwoma wypadami w BM
A mianowicie tydzień temu wywiało mnie na Magurkę . Wystartowałem czarnym szlakiem w śniegu po pas od strony stalownika ( szpital w Mikuszowicach ) .
Trasa nawet spoko przetarta , więc nie było większych problemów z dotarciem do schroniska . W schronisku spotkałem dużo narciarzy- biegaczy . Budynek centrum narciarstwa biegowego super się prezentuje , ale na razie zamknięty na cztery spusty. Szkoda bo sam chętnie spróbowałbym swych sił - strasznie mnie to kusiło w tym sezonie .
Potem ciężki trawers w kopnym śniegu na Czupel po śladach narciarzy . Dzięki za przetarcie trasy bo bym nie doszedłZ Czupla zszedłem do Wilkowic czerwonym szlakiem . Polecam gorąco ten szlak łatwy i bardzo widokowy
![]()
W sumie gdybym, miał jeszcze raz przejść ta trasę to zrobiłbym to w odwrotnym kierunku .Trzy dni temu korzystając z urlopu wybrałem sie jeszcze na Klimczok od strony Brennej . Niestety trasa w tych warunkach przerosła mnie
. Było tyle śniegu , że szok . Doszedłem prawie pod sam szczyt po śladach jakiegoś gościa z rakietami , ale gdy i on wymiękł nie pozostało mi nic innego jak tez odpuścić .
Ho ho ho ale się rozpisałem
Fajnie to opisałeś maurycy Tylko w głowę zachodzę, jak Ty bezpośrednio z Czupla zszedłeś do Wilkowic czerwonym szlakiem, skoro do Wilkowic czerwony nie prowadzi ? Może chodzi ci o Międzybrodzie B? Natomiast z Magórki oba czerwone prowadzą do Mikuszowic, jeden przez Rogacz obok szpitala kolejowego, drugi przez Łysą G.
Ostatnio edytowany przez kris_61 (2012-02-28 08:37:14)
Fajnie to opisałeś maurycy
Tylko w głowę zachodzę, jak Ty bezpośrednio z Czupla zszedłeś do Wilkowic czerwonym szlakiem, skoro do Wilkowic czerwony nie prowadzi ? Może chodzi ci o Międzybrodzie B? Natomiast z Magórki oba czerwone prowadzą do Mikuszowic, jeden przez Rogacz obok szpitala kolejowego, drugi przez Łysą G.
Czerwony z Czupla (a w zasadzie pomiedzy Rogaczem i Czuplem) odbija w stronę Łodygowic, więc pewnie o to chodziło, ale nie róbmy offtopa
Macie rację
Chodziło mi o czerwony szlak do Łodygowic a nie do Wilkowic
Taka drobna pomyłka
Chociaż Wilkowice też zaliczyłem - patrząc przez szybę autobusu
W końcu musiałem jakoś wrócić do auta zaparkowanego w Mikuszowicach pod Stalownikiem .
Niestety z obu wycieczek nie mam zdjęć dlatego nie zakładałem nowego postu , ale obiecuje moją następną wycieczkę obfotografować
Ostatnio edytowany przez maurycy (2012-02-28 13:24:47)
Zimowy zlot (zresztą mój pierwszy w tym zacnym towarzystwie) przeszedł do historii.Czas pomyśleć o wiosennym zlocie.Mam jeszcze nie potwierdzone wiadomości że sprawy Skalanki idą ku dobremu.
Ale się kocicie z tymi relacjami, a ja tu z ciekawości usycham...
![]()
To będzie jakiś temat zbiorczy we "Wspomnieniach ze zlotów", czy nikt nie ma zamiaru napisać relacji??? Ehhh chyba naprawdę zabrakło tam kilkoro forumowiczów
my też dotarliśmy spokojnie do domku w niedzielę - dzięki marekk500 za ubicie nieco szlaku na Kocierz rakietami noo... mimo to Bułgar i tak zapadał się po j^%a
ja ze względu na wagę, tylko do kolan bądź do połowy ud
a wszystkim obecnym dziękujemy za miło spędzony czas do zobaczyska!
zdjęcia może jutro wgram... ciągły brak czasu...
Moja "się pisze". Jeszcze dzionek... i będzie... Puki co, wstawiłem fotki w pikasie... W pracy koniec m-ca i taki [email protected]$^$ że nie ma czasu załadować
i zmęczenie wielkie mnie ogarnia i wena odchodzi po przyjściu do domu
.
Czy tylko mi się tak skojarzyło, czy chłopaki bronice karniaka
I żeby nie było, że to moja czysta złośliwość - pomysł podrzuciła mi Nena
Ostatnio edytowany przez darkheush (2012-02-28 22:35:36)
I żeby nie było, że to moja czysta złośliwość - pomysł podrzuciła mi Nena
to raczej było mnie więcej tak......'łapmy ptaszka'
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 16 zapytań ]