76

Odp: ssaki

Biegałeś do zoologicznego czy hodowałeś białe? wink

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

77

jolanta napisał/a:

Biegałeś do zoologicznego czy hodowałeś białe? wink

Rocznie na pokarm dla różnych niedobitków ptasich i nietoperzowych oraz rybich zużywam kilkanaście wiader białych robaków, dżdżownic, ochotkowatych oraz świerszczy.
Okresowo mam hodowle karmowe właśnie dla takich gości.
Kiedyś miałem taki wypadek z mroczkiem posrebrzanym. W jednym z bielskich hoteli pewnego grudniowego ranka zadzwoniła do mnie recepcjonistka.
Na miejscu opowiedziała mi śmieszną historię.
Pewnego dnia odwiedził ich mieszkaniec z Paryża, dostał klucz i poszedł do swego lokum.
Po kilku minutach blady, wystraszony przylatuje do recepcji bierze kartkę papieru rysuje znak batmana i tyle zrozumieli z jego wystraszonego bełkotu że w jego pokoju jest batman.
Recepcjonistka stwierdziła że jakiś psychopata lata po hotelu i wezwała policję.
Jak funkcjonariusze uzbrojeni wpadli do wskazanego pokoju okazało się że sprawcą jest mały nietoperz....

Ostatnio edytowany przez Basior1978 (2013-04-06 15:21:02)

78

Witaj Basior1978 smile. Fajny ten "Twój" nietoperz. Mamy w "Zwierzęta w Beskidzie Małym" taki temat: "Nietoperze w Beskidzie Małym". Szkoda, że nie umieściłeś go tam smile.

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

79

nena napisał/a:

Witaj Basior1978 smile. Fajny ten "Twój" nietoperz. Mamy w "Zwierzęta w Beskidzie Małym" taki temat: "Nietoperze w Beskidzie Małym". Szkoda, że nie umieściłeś go tam smile.

Witaj Nena  smile  ją dopiero uczę się Waszego forum.... za momencik postaram się zaprezentować inne fotki ...