Odp: ssaki
Biegałeś do zoologicznego czy hodowałeś białe?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Rocznie na pokarm dla różnych niedobitków ptasich i nietoperzowych oraz rybich zużywam kilkanaście wiader białych robaków, dżdżownic, ochotkowatych oraz świerszczy.
Okresowo mam hodowle karmowe właśnie dla takich gości.
Kiedyś miałem taki wypadek z mroczkiem posrebrzanym. W jednym z bielskich hoteli pewnego grudniowego ranka zadzwoniła do mnie recepcjonistka.
Na miejscu opowiedziała mi śmieszną historię.
Pewnego dnia odwiedził ich mieszkaniec z Paryża, dostał klucz i poszedł do swego lokum.
Po kilku minutach blady, wystraszony przylatuje do recepcji bierze kartkę papieru rysuje znak batmana i tyle zrozumieli z jego wystraszonego bełkotu że w jego pokoju jest batman.
Recepcjonistka stwierdziła że jakiś psychopata lata po hotelu i wezwała policję.
Jak funkcjonariusze uzbrojeni wpadli do wskazanego pokoju okazało się że sprawcą jest mały nietoperz....
Ostatnio edytowany przez Basior1978 (2013-04-06 15:21:02)
Witaj Basior1978 . Fajny ten "Twój" nietoperz. Mamy w "Zwierzęta w Beskidzie Małym" taki temat: "Nietoperze w Beskidzie Małym". Szkoda, że nie umieściłeś go tam .
Witaj Basior1978 . Fajny ten "Twój" nietoperz. Mamy w "Zwierzęta w Beskidzie Małym" taki temat: "Nietoperze w Beskidzie Małym". Szkoda, że nie umieściłeś go tam .
Witaj Nena ją dopiero uczę się Waszego forum.... za momencik postaram się zaprezentować inne fotki ...
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 12 zapytań ]