Odp: Cała przyroda Basior1978
Dla złagodzenia napięcia które tutaj narastało, wrzucam jeszcze kilka lekkich motylków
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dla złagodzenia napięcia które tutaj narastało, wrzucam jeszcze kilka lekkich motylków
for, a można wiedzieć z jakich rejonów pochodzisz ?
rufi - nie tylko lekkie - ale i piękne !
z gór kochana z gór Polskich Karpat (chociaż lubie tez Ukrainne i Rumunie) i z Jury Krakowsko - Czestochowskiej (gdzie mieszkam obecnie).
od zawsze jestem z nimi zwiazany, nie bede podawal skad jestem bo juz kiedys sie na tym przejechalem na forum przyrodniczym
pozdrawiam
[...] nie bede podawal skad jestem bo juz kiedys sie na tym przejechalem na forum przyrodniczym
pozdrawiam
Rozumiem ..., ale tyle nam wystarczy for
rufi fajny motylek na Lilium martagon
będziemy szukać ptaków, szponiastych, rzadkich sów tj. sóweczki włochatki puszczyka uralskiego i puchacza, rzadkich dzięciołów trojpalczastego bialogrzbietego zielonosiwego i czarnego, jarząbków, bocianów czarnych, tropów wilków, rysi, misia, plazów gadów i roslinek dla celów ekologicznych
obóz będzie przeznaczony dla przyrodników i ludzi kochających Beskid Mały (którego w ogole nie znam ale mam taki zamiar )
Voyt wie wszystko
ooo extra. To ja sie juz zapisuje jesli mozna? Bede sledzil temat i atakowal Voyta
for niestety, ale tylko z przydomowego ogródka.
to ja tez się pochwale, a co mi tam
kisiel, bo i jest czym!
będziemy szukać ptaków, szponiastych, rzadkich sów tj. sóweczki włochatki puszczyka uralskiego i puchacza, rzadkich dzięciołów trojpalczastego bialogrzbietego zielonosiwego i czarnego, jarząbków, bocianów czarnych, tropów wilków, rysi, misia, plazów gadów i roslinek dla celów ekologicznych
obóz będzie przeznaczony dla przyrodników i ludzi kochających Beskid Mały (którego w ogole nie znam ale mam taki zamiar )
Voyt wie wszystko
To jakby coś - zapraszamy do działu planowane wycieczki
Ogólnie robimy,że tak to nazwę wielką konkretną inwentaryzację przyrodniczą Beskidu Małego naszego beskidu będzie bardzo dobra ekipa badawcza a co do trollowania, jak łatwo można wysnuć pochopne wnioski czytając bez zrozumienia! znam Fora dobrze i wiem,że zrobił dla przyrody ,ochrony gatunków tyle co mało kto tutaj a teraz bierzemy się za BM a wiosna pełną parą! żeby nie był to zwykły spam to napiszę ,że Boćki czarne już są może spotkamy się wkrótce na obozie!
pozdrawiam
Super!
no to Voyt musisz sprawdzic to gniazdo o ktorym ci pisalem na privie dam ci wspolrzedne gps i mapke
sprocket nie prowadze zadnej wojny i daleko mi do trola. pracuje u konserwatora przyrody od wielu lat i nie atakowalem kolegi Basiora. to tylko twoje odczucie.
faktycznie, to chyba było tylko odczucie... przepraszam
niedlugo jak wszystko sie ulozy robie oboz przyrodniczy w Beskidzie Małym.
i to już jest fajne
Do wszystkich na forum
Wyjaśniliśmy sobie z kolegą For pewne nieporozumienia i mam nadzieję że będzie ok...w pewnych sprawach ma rację i tylko niedomówień rozwinęły tą bezsensowną potyczke...
Do wszystkich na forum
Wyjaśniliśmy sobie z kolegą For pewne nieporozumienia i mam nadzieję że będzie ok...w pewnych sprawach ma rację i tylko niedomówień rozwinęły tą bezsensowną potyczke...
ufff ... to dobrze
To dzięki motylkom pokoju!
To dzięki motylkom pokoju!
Rufi masz 100 % racji.....motyle powinny byç znakiem pokoju oraz przemiany na lepsze....przeciw z tłustych gąsienic i brunatnych poczwarek lęgną się delikatne, frywolne, rozmaitych barw motyle.
-.....gołąbki też nie są brzydkie....ale w miastach źle są odbierane przez konserwatorów zabytków i spółdzielnie mieszkaniowe....
Piękne i ciekawe zdjęcia zwłaszcza ciem i motyli a malowanki dla dzieci bajeczne
Piękne i ciekawe zdjęcia zwłaszcza ciem i motyli a malowanki dla dzieci bajeczne
Dziękuję bardzo.....kiedyś ktoś poprosił mnie żebym moją pracę wykorzystał do pracy z dzieciakami w przedszkolach oraz z dzieciakami chorymi. Namalował kilka plansz aby zaprezentować im otaczający ich świat ...no i od tamtej pory ilustruje różne historyjki i opowiastki o zwierzątkach....a moje dzieciaki mnie dopingują.....
Pięknie Nie tylko potrafi obserwować przyrodę, ale swoje obserwacje dokumentuje. Brawo!
Pięknie Nie tylko potrafi obserwować przyrodę, ale swoje obserwacje dokumentuje. Brawo!
Widzisz Jolanto ja i moje maluchy to tacy.....jak by to nazwać...wyrwani z dziczy...
A mój maluch podczas jednej ze swoich ekspedycji odkrył jak na Polskę czwarte stanowisko pewnego owada o którym już niedługo napiszę i pokażę...
Oj to czekamy, czekamy na relację!
Fajna pasja. Część z tego znajduje się w kręgu moich zainteresowań zwłaszcza motyle, gdzie w zeszłym roku poświęciłem dla nich większą uwagę. Jeśli chodzi o motyle dzienne to tego zaobserwowałem już listkowca cytrynka, rusałkę ceik i rusałkę żałobnika
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 11 zapytań ]