Temat: podłączyłbym się do kogoś
witam forumowiczów, planuje ktoś jakąś wycieczkę po BM? Jakby co to podłączyłbym się do kogoś
https://www.facebook.com/andrzejkisiel1974
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
witam forumowiczów, planuje ktoś jakąś wycieczkę po BM? Jakby co to podłączyłbym się do kogoś
Wyszło mi w sumie tak ze wyruszamy na Czupel przez Skalę Czarownic. Jakby co to mam wolne miejsce w aucie :-)
Cześć Kisiel wybieramy się jutro z Jolantą na Leskowiec. Zapraszamy na wspólną wycieczkę. Szczegóły na priv albo FB.
Trochę za późno zajrzałem na te propozycje wycieczek bo bym się z wami wybrał, a tu taka pogoda za oknem
No właśnie... pogoda zaskoczyła.
Sprawdzałem w piątek i na sobotę i niedzielę zapowiadali chmury i deszcz. Wczoraj się sprawdziło. Jakie więc było moje zdziwienie, jak dzisiaj ok 10:00 ustąpiły mgły i zobaczyłem słońce. Na szczęście udało się na szybko wyskoczyć w najbliższą okolicę i zobaczyć trochę ładnej jesieni
p.s.
Kisiel... a wiesz, że zagadka na Tobie wisi w wątku zagadkowym?
p.s.
Kisiel... a wiesz, że zagadka na Tobie wisi w wątku zagadkowym?
nie na mnie tylko na kris61
Darku - to była szybka akcja i tylko na kilka godzin... pamiętam, że jesteśmy umówieni na jesienną wycieczkę
nie na mnie tylko na kris61
faktycznie, przepraszam za bezpodstawne oskarżenia o wstrzymywanie
Darku - to była szybka akcja i tylko na kilka godzin... pamiętam, że jesteśmy umówieni na jesienną wycieczkę
Tak jesteśmy umówieni na jesienną wycieczką i mogę zapewnić że nie będę wtedy robił szkoleń od których można się nabawić czaszkodymienia
Ostatnio edytowany przez Dariusz Tlałka (2015-10-19 08:20:42)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 11 zapytań ]