1

Temat: Problem z logowaniem na Forum

Dzień dobry,

Czy Wy też macie problemy z zalogowaniem się na naszym forum ? A jeśli już się uda to znowu każda próba wrzucenia np. posta poprzedzana jest takim dziwnym komunikatem ?

Czy tylko u mnie jest taki problem ?

https://lh3.googleusercontent.com/pw/ACtC-3dgU2fXsKTluL9l14hHHj0pfzgJRecqJn4nYn26Fg1zWOAlnLwrNzSiypUaVFarVD43EEo4UvqQyT90Zr_2AQzq60Hc4wnjy60e7WnfMe1uLIaJyCJSGTsa-Zmyz0L0mS3wQNkml6TixR-S3xBrzf7xbw=w1136-h724-no

Ostatnio edytowany przez nena (2021-02-17 13:50:16)

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

2

Odp: Problem z logowaniem na Forum

U mnie również pojawia się taki problem.

3

Niestety, problem z logowaniem, o którym powyżej pisałam, nadal trwa. sad  Nie wiem, ale może być tak, że nie uda mi się w ogóle zalogować. Obecnie muszę kilkakrotnie klikać, żeby jak to się potocznie mówi, "zaskoczyło "  neutral

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

4

Czy to już koniec forum ?
Nic nie da się  zrobić z bezpieczeństwem tej strony ?

5

Gustek, forum to ludzie, a nas tu zostało dosłownie parę osób sad

6

Gustek napisał/a:

Czy to już koniec forum ?
Nic nie da się  zrobić z bezpieczeństwem tej strony ?

A co się dzieje Gustku ? Ja jak coś nie działa próbuję kontaktować się z Adminem przez Messenger i zazwyczaj Marcin szybko reaguje.