Temat: Weekend walentynkowy

Hejka!!!

Wybieram się jutro do Jaśkowej Arki i przez Kamień do Czartaka. Start z Andrychowa o 8:40 busem  na Jagódki z przystanku na ul. Włókniarzy. W niedzielę natomiast mam zamiar zaatakować z Praciaków Grotę i dalej spontan (pewnie Chatki). Start jak wyżej.

Jakby kto miał ochotę, to zapraszam. Pogoda gwarantowana. wink

Ostatnio edytowany przez darkheush (2015-02-13 15:09:44)

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach

2

Odp: Weekend walentynkowy

darkheush napisał/a:

Hejka!!!

Wybieram się jutro do Jaśkowej Arki i przez Kamień do Czartaka. Start z Andrychowa o 8:40 busem  na Jagódki z przystanku na ul. Włókniarzy. W niedzielę natomiast mam zamiar zaatakować z Praciaków Grotę i dalej spontan (pewnie Chatki). Start jak wyżej.

Dzisiaj mam jeszcze nocke wiec jutro bede sie rehabilitowal ale w niedziele jak nie pojade w Tatry to chetnie dolacze big_smile

"...nigdy nie mówię nigdy..."
https://www.facebook.com/andrzejkisiel1974

3

Też mnie szarpie na jakieś wyjście)) Może wschodzik Leskowiec,Babia? Jak nic nie wymyśle to mogę się przyłączyć .

4

@darkheush - dam Ci znać co do niedzieli, bo jest dość duża szansa że się wybiore smile

5

Niestety zawsze się musi popieprzyć hmm

Niestety Panowie, ale niedziela w moim wypadku odpada. Właśnie się dowiedziałem, że pracuję.

Sobota nadal aktualna.

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach

6

kisiel napisał/a:
darkheush napisał/a:

Hejka!!!

Dzisiaj mam jeszcze nocke wiec jutro bede sie rehabilitowal ale w niedziele jak nie pojade w Tatry to chetnie dolacze big_smile

ja w niedziele jade jednak w Tatry :-)

"...nigdy nie mówię nigdy..."
https://www.facebook.com/andrzejkisiel1974