Moi Drodzy,
właśnie dzwoniłam do Rafała i mam ostateczny termin naszego spotkania. Pozostaniemy przy lutym, a mianowicie 16 luty 2019 ( sobota ). Niektórzy tak chcieli … . Chatka na dzień dzisiejszy jest wolna.
Bardzo proszę w imieniu Rafała, o indywidualne telefoniczne umawianie się na ewentualny nocleg z 16 na 17 lutego (telefon, kto nie ma, można dostać pisząc na do mnie na priv). Rafał chce bowiem wiedzieć ile osób będzie nocować, żeby móc jakby co komuś spoza naszego forum, chętnemu na nocleg w ten weekend nie odmówić, wiadomo, oczywista sprawa. . Lepiej zrobić to wcześniej, niż zostawiać na ostatnią chwilę.
Poniżej podaję też poranne sobotnie autobusy ( Linia nr 7 ) z Andrychowa do Rzyk Praciaków ( przystanek na pętli ):
Z Andrychów ( Dworzec autobusowy ) : godz. 7.40, (na pętli jest o 8.11) 11.32 (na pętli jest o 12.03)
Z Andrychów ( Przystanek w centrum z ul. 1 Maja ) : godz. 7.44 , 11. 36
Dalsze ustalenia, dotyczące m.in. trasy itd. podamy sobie w późniejszym czasie. Śledźcie temat ! .
Na Potrójnej teraz miejscami gdzie zawiało nawet 1m do 1,5 m śniegu. Piękna zima
PS. Termin styczniowy, żeby nie mącić w temacie – usunęłam.
"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej" /E. Stachura/