Temat: A może spotkanie w Nowym Roku ?
Co powiecie na spotkanie w Nowym Roku ? Może wspólna wycieczka połączona z jakimś ogniskiem lub grillem u Rafała ? Może początek lutego ? Co WY na to ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Co powiecie na spotkanie w Nowym Roku ? Może wspólna wycieczka połączona z jakimś ogniskiem lub grillem u Rafała ? Może początek lutego ? Co WY na to ?
Ja zawsze chętny na takie spotkania
Ja zawsze chętny na takie spotkania
Super ! To czekamy na koleje chętne osoby.
Propozycja forumowego spotkania
Data: 11 lutego 2023 - sobota ( oczywiście jeśli pogoda dopisze )
Startujmy z )( Kocierskiej o godz. 9.00. Można tu sobie na parkingu zostawić samochód.
W planach wspólne przejście do Groty Komonieckiego. Zapalimy ognisko (zabrać sobie kiełbaski). W drodze powrotnej wpadniemy na herbatkę do Ani i Rafała, a następnie wrócimy na )( Kocierską.
Zapraszam wszystkich chętnych na spotkanie w górach i wspólną wędrówkę. Miło będzie się znowu spotkać !
oczywiście wpisuję się listę
oczywiście wpisuję się listę
Super Cieszę się bardzo To jest nas już 3, ale wiem, że sprocket73 i angi również chcieli wziąć udział. Czekamy na kolejne osoby .
Dobrze jest po takim aż czasie znowu się spotkać. Wpisuje się na listę. Będę wtedy startował z Wielkiej Puszczy tak by na 9:00 spotkać się z wami na Przełęczy Kocierskiej. Większość przejdę tak jak jest w planie, ale będę wracał z chatki na Potrójnej do Rzyk Praciaków Czarny Groń. No to do zobaczenia na szlaku i Nena daj znać co do 100 % udziału w tym zlocie które zależne jest od pogody.
11 luty - OK
Mam nadzieję, że będzie ładnie
[...] Nena daj znać co do 100 % udziału w tym zlocie które zależne jest od pogody.
Oczywiście Darku !
Cieszę się, że nas przybywa !
Drodzy Forumowicze,
niestety w sobotę zepsuje nam się mocno pogoda. Mgła i pełne zachmurzenie, do tego wiatr i deszcz ze śniegiem. Mając jeszcze na uwadze mało przetarte szlaki, mogłoby być przy takiej pogodzie niezbyt ciekawie, a już na pewno mało przyjemnie.
W związku z tym odwołujemy naszą sobotnią wycieczkę i przestawiamy ją na wiosenne dni. Co się odwlecze to nie uciecze. Spotkamy się w krainie zieloności . Będę informować.
No to do wiosny. Wtedy to los pogodowy będzie bardziej sprzyjał
No to do wiosny. Wtedy to los pogodowy będzie bardziej sprzyjał
Też na to liczę Darku
To może spróbujemy pójść do Groty Komanieckiego w najbliższą niedzielę?
To może spróbujemy pójść do Groty Komanieckiego w najbliższą niedzielę?
i do tego jeszcze wiatr
Może jednak poczekajmy do wiosny ...
No niestety....
Cytruski już latają po lasach, wawrzynki i przylaszczki kwitną w pełni a w Beskidzie Małym prawie nie ma śniegu. To jest dobra pora by forumowe spotkanie. Nena czy już coś wiadomo co do terminu naszego spotkania ?
Myślę Darku, nie zapomniałam ! Ten tydzień wraz z weekendem ma być wprawdzie ciepły, ale też deszczowy. Zobaczymy jak się zapowie Prima Aprilis !
I tak minął Prima Aprilis 2023 … Straszne …
Drodzy Forumowicze,
wiem, zawaliłam na całej linii, bo to ja zaproponowałam spotkanie i ... nic z tego wyszło. Przepraszam Was bardzo ...
Ale mamy nowy rok, nowe postanowienia, dużo siły !!!
W takim razie ponawiam wspólne spotkanie.
Proponowana data: 17 lutego 2024 - sobota ( oczywiście jeśli pogoda dopisze )
Startujmy z )( Kocierskiej o godz. 9.00 albo 10.00 (do uzgodnienia). Można sobie na parkingu zostawić samochód.
W planach wspólne przejście do Groty Komonieckiego. Zapalimy na trasie ognisko, jeśli się oczywiście uda. Zabrać sobie jakieś kiełbaski. W drodze powrotnej może uda nam się wpaść na herbatkę do Ani i Rafała, a następnie wrócić na )( Kocierską.
Jeśli dojście do groty byłoby problemem, wtedy możemy skrócić trasę, kończąc np.na Potrójnej.
Zapraszam wszystkich chętnych na spotkanie w górach i wspólną wędrówkę. Niesamowicie miło będzie się z Wami na ŻYWO spotkać !
Zostawcie info, kto byłby chętny na takie spotkanie.
Ostatnio edytowany przez nena (2024-01-23 20:47:48)
Nie obiecuję, ale może może? Tyle że na 9.00 nie mam opcji dostać się na )(.Będę kombinował.
Ja bym się wybrał
Mirku wyjście o np.10:00 też nie byłoby myślę jakimś problemem, jak coś.
Mirku wyjście o np.10:00 też nie byłoby myślę jakimś problemem, jak coś.
Zobaczymy jeszcze jak i co, na razie szukam wyjścia z sytuacji bo do Andrychowa nie ma większego problemu.Na Kocierz już gorzej.
Ostatnio edytowany przez mirek (2024-01-14 11:48:09)
nena napisał/a:Mirku wyjście o np.10:00 też nie byłoby myślę jakimś problemem, jak coś.
Zobaczymy jeszcze jak i co, na razie szukam wyjścia z sytuacji bo do Andrychowa nie ma większego problemu.Na Kocierz już gorzej.
Ale to akurat jest kwestia dogadania. Niektórzy z nas, jadąc na Kocierz, będą musieli przejechać przez Andrychów, więc co za problem zabrać Cię gdzieś z umówionego miejsca w Andrychowie.
To wstępnie plan zatwierdzony, do Andrychowa nie mam problemu.A dokładnie co i jak dogadamy się.
To wstępnie plan zatwierdzony, do Andrychowa nie mam problemu.A dokładnie co i jak dogadamy się.
Dokładnie
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 13 zapytań ]